Bunlarda Pc'nin
Batman
Süper hareketler Smoke Capsule: : Aşağı, Sol, Y Batarang: Aşağı, Sağ, X Leaping Shadow Kick: Aşağı, Sağ, B Leg Take Down: : Aşağı, Sol, B Sneaky Batarang: Aşağı, Sol, X Dark Absorption: Sol, Sol, Y Smoke Escape: Aşağı, Sol, A
Profesyonel hareketler Batarang / Smoke Capsule: Aşağı, Sağ, X, Aşağı, Sol, Y
Heroic Brutality hareketleri Kolay: Aşağı, Aşağı, Aşağı, Sol, A (Yüz yüze) Zor: Aşağı, Sol, Sağ, Sağ, B (Uzaktan)
Captain Marvel
Süper hareketler Solomon Escape: Aşağı, Sol, B Strength of Hercules: Sol, Sağ, Y Atlas Clap: Aşağı, Sol, Y Power of Zeus: Aşağı, Sol, X Achilles Bolt: Aşağı, Sol, A Mercury Bear Hug: Sol, Sağ, B
Profesyonel hareketler Power of Zeus Extra: Aşağı, Sol, X, Sağ, Y Mercury Bear Hug Extra: Sol, Sağ, B, tuttuğunuz esnada Y tab yapın
Heroic Brutality hareketleri Kolay: Aşağı, Sol, Aşağı, Sağ, Y (Bir adım geriden) Zor: Aşağı, Sağ, Sol, Sağ, X (Yüz yüze)
Catwoman
Süper hareketler Whip Sting: Aşağı, Sol, X Lasso Grip: Sol, Sağ, Y Kitty Surprise: Sol, Sağ, A Raging Cat: Sol, Sağ, B Somersaulting Fever: Aşağı, Sağ, A Nine Lives: Aşağı, Sol, B
Profesyonel hareketler Whip Sting, Lasso Grip: Aşağı, Sol, X, vurduğu anda Sol, Sağ, Y Whip Sting, Kitty Surprise: Aşağı, Sol, X, vurduğu anda Sol, Sağ, A
Fatality hareketleri Kolay: Sağ, Sol, Sağ, Sol, B (Bir adım geri) Zor: Aşağı, Sol, Aşağı, Sağ, Y (Uzaktan)
Darkseid
Süper hareketler Omega Beam: Sol, Sol, X Anti-Air Omega Beam: Sol, Sol, Y Omega Tremor: Aşağı, Aşağı, B Omega Knee: Sol, Sağ, B Omega Force: Aşağı, Sol, A
Profesyonel hareketler Omega Force Extra: Aşağı, Sol, A, yere temas edince X + Y Omega Beam Extra: Sol, Sol, Y, Sol, Sol, X
Deathstroke
Süper hareketler Close Flash Bomb: Aşağı, Aşağı, A Uzaktan Flash Bomb: Aşağı, Aşağı, B Pistol Shot: Sol, Sağ, X Lunging Stab: Sol, Sağ, Y Stomach Stab: Aşağı, Sağ, X
Profesyonel hareketler Pistol Shot Extra: Sol, Sağ, X, vurur vurmaz Sağ, Sağ, Y
Fatality hareketleri Kolay: Sağ, Aşağı, Sol, Sağ, A (Yüz yüze) Zor: Sağ, Sağ, Aşağı, Sağ, Y (Yüz yüze)
The Flash
Süper hareketler Fast Escape: Aşağı, Sol, A Super Uppercut: Aşağı, Sol, Y Teleport Uppercut: Aşağı, Sol, B Around The World: Sol, Sağ, B Flurry Punch: Sol, Sağ, Y Teleport Flurry: Aşağı, Sol, X
Profesyonel hareketler Teleport Uppercut, Super Uppercut: Aşağı, Sol, B, Aşağı, Sol, Y Like the Wind, Teleport Uppercut: Y, Y, X, son vuruşta Aşağı, Sol, B Like the Wind, Super Uppercut: Y, Y, X, son vuruşta Aşağı, Sol, Y Teleport Flurry, Throw: Aşağı, Sol, X, son vuruşta X + A
Heroic Brutality hareketleri Kolay: Sol, Sol, Sağ, Sağ, B (Bir adım geri) Zor: Aşağı, Sağ, Aşağı, Sol, Aşağı, Sağ, A (Yüz yüze)
Green Lantern
Süper hareketler Summoned Hand Grip: Aşağı, Sol, X Justice Grip: Aşağı, Sağ, A Strength of Will: Aşağı, Sol, Y Judgment Hammer: Sol, Sol, A Wall Barrier: Sol, Sağ, B
Profesyonel hareketler Strength of Will Spam: Aşağı, Sol, Y, Aşağı, Sol, Y, Aşağı, Sol, Y (Her seferinde vurmak için çekici bekleyin)
Heroic Brutality hareketleri Kolay: Sağ, Sol, Aşağı, Sol, A (Uzaktan) Zor: Sol, Sağ, Aşağı, Aşağı, B (Bir adım geri)
Süper hareketler Laughing Fist: Aşağı, Sol, A Joker's Wild: Aşağı, Sol, Y Bombs Away Close: Sağ, Sağ, Y Bombs Away Medium: Sağ, Sağ, A Bombs Away Uzaktan: Sağ, Sağ, B Put Er There: Aşağı, Sol, X Sinister Heels: Sol, Sağ, B Funnyman: Sol, Aşağı, Sağ, A Magic Trick: Aşağı, Sol, B Surprise Pistol Whip: X (Büyü numarasından sonra) Surprise Bomb: Y (Büyü numarasından sonra) Surprise Stomp: A (Büyü numarasından sonra) Surprise Slide: B (Büyü numarasından sonra)
Profesyonel hareketler Surprise Pistol Whip, Joker's Wild: Aşağı, Sol, B, X, vurur vurmaz Aşağı, Sol, Y Surprise Pistol Whip, Funnyman: Aşağı, Sol, B, X, vurur vurmaz Sol, Aşağı, Sağ, A Sinister Heels Extra: Sol, Sağ, B, hızlıca B tab yapın
Fatality hareketleri Kolay: Sağ, Sol, Sağ, X (Yüz yüze) Zor: Sol, Aşağı, Sol, Sağ, Y (Yüz yüze)
Lex Luthor
Süper hareketler Target Practice: Aşağı, Sol, X Powered Palms: Aşağı, Sağ, Y LexCorp Rocket: Aşağı, Sol, A Hot Flames: Sol, Sağ, A Evasive Manuever: Aşağı, Sol, B Rocket Boots: Sol, Sağ, B
Profesyonel hareketler Powered Palms, Rocket Boots: Aşağı, Sağ, Y, ikinci Powered Palms vuruşundan sonra Sol, Sağ, B LexCorp Rocket, Evasive Maneuver: Aşağı, Sol, A, LexCorp Rocket vuruşundan hemen önce Aşağı, Sol, B
Fatality hareketleri Kolay: Yukarı, Yukarı, Yukarı, X (Bir adım geri) Zor: Aşağı, Sağ, Aşağı, Sol, Y (Yüz yüze)
Superman
Süper hareketler Heat Vision: Sol, Sol, X (Daha çok vurmak için hızlıca aynı hareketi tekrarlayın) Inhale Capture: Aşağı, Sol, Y Soaring Knockout: Aşağı, Sağ, Y Ice Breath: Aşağı, Sağ, A Ground Tremor: Aşağı, Aşağı, B Shoulder Charge: Sağ, Sağ, B Up, Up and Away: Aşağı, Sol, A Hover Heat Vision Close: X (Yukarı, Yukarı ve kaçma’dan sonra) Hover Heat Vision Uzaktan: Y (Yukarı, Yukarı ve kaçma’dan sonra) Ground Tremor: A ya da B (Yukarı, Yukarı ve kaçma’dan sonra)
Profesyonel hareketler Inhale Capture, Soaring Knockout: Aşağı, Sol, Y, Aşağı, Sağ, Y Ground Tremor Extra: Aşağı, Aşağı, B, vurur vurmaz Aşağı, X + Y Soaring Knockout Extra: Aşağı, Sağ, Y, vurur vurmaz Aşağı, Sol, A Inhale Capture, Up Up and Away: Aşağı, Sol, Y, hareketin sonunu bekleyin, Aşağı, Sol, A
Heroic Brutality hareketleri Kolay: Sağ, Sağ, Aşağı, Sol, B (Yüz yüze) Zor: Aşağı, Aşağı, Sağ, Sağ, X (Yüz yüze)
Wonder Woman
Süper hareketler Wondrous Spin: Aşağı, Sol, B Divine Princess: Aşağı, Sağ, Y Splits Grab: Aşağı, Sağ, A Gotcha Girl: Sağ, Sağ, B Handstand Burst: Aşağı, Sol, A Lasso Grab: Sağ, Sol, X
Profesyonel hareketler Handstand Burst: Aşağı, Sol, A, Wonder Woman bacağı tutar tutmaz Aşağı, Sol, Y Handstand Burst, Splits Grab: Aşağı, Sol, A, Aşağı, Sağ, A
Heroic Brutality hareketleri Kolay: Sağ, Sol, Sol, Sağ, B (Uzaktan) Zor: Yukarı, Sol, Aşağı, Sağ, X (Uzaktan)
Baraka
Süper hareketler Sharp Spark: Aşağı, Sol, X Chop Chop Blades: Sol, Sol, A Scrape Kick: Sağ, Sağ, Y Blade Cyclone: Aşağı, Sağ, B
Profesyonel hareketler Chop Chop Blades, Scrape Kick: Sol, Sol, A, saldırı sonunda Sağ, Sağ, Y
Fatality hareketleri Kolay: Sağ, Sağ, Aşağı, Aşağı, A (Yüz yüze) Zor: Sol, Sağ, Aşağı, Sağ, X (Yüz yüze)
Süper hareketler Gun Runner: Sol, Sol, X Power Fist: Aşağı, Sol, Y Blinding Light: Aşağı, Sol, X Rocket Blast: Aşağı, Sol, A Gotcha Grab: Sağ, Sağ, Y (Daha çok vuruş için Y tab yapın) Ground Pound: Aşağı, Aşağı, B
Profesyonel hareketler Rocket Blast Extra: Aşağı, Sol, A, Aşağı, Sol, B Power Fist, Gotcha Grab: Aşağı, Sol, Y, X, Sağ, Sağ, Y Ground Pound, Gun Runner: Aşağı, Aşağı, B, vurur vurmaz Sol, Sol, X Gotcha Grab Extra: Sağ, Sağ, Y, Y (Daha çok hasar için Y tab yapın)
Fatality hareketleri Kolay: Sağ, Sağ, Sol, Sol, A (Yüz yüze) Zor: Sol, Sağ, Sağ, Sol, Y (Yüz yüze)
Süper hareketler Kano Ball: Sol, Sağ, B Kano Up Ball: Aşağı, Sağ, Y Knife Toss: Aşağı, Sol, X Brutal Throw: Aşağı, Sağ, X Parry: Aşağı, Sol, Y Eye Laser: Sol, Sol, X
Profesyonel hareketler Unblockable Kano Ball: Sol, Sağ, B, RT’ye basılı tutun ve Pro Move sesini duyunca bırakın Kano Up Ball Extra: Aşağı, Sağ, Y, tepedeyken Sağ + B Brutal Throw Extra: Aşağı, Sağ, X, yere düşünce Aşağı, Sol, Y
Fatality hareketleri Kolay: Aşağı, Aşağı, Sağ, Sol, B (Bir adım geri) Zor: Sol, Aşağı, Sol, Sağ, X (Yüz yüze)
Kitana
Süper hareketler Bladed Fans: Sağ, Sağ, X Square Wave Assault: Aşağı, Sol, Y Rolling Fury: Aşağı, Sağ, B Mystical Teleportation: Aşağı, Sol, X Fan Lift: Sol, Sol, X Razor's Tip: Aşağı, Sağ, Y
Profesyonel hareketler Square Wave Assault, Bladed Fan: Aşağı, Sol, Y, vurur vurmaz Sağ, Sağ, X
Fatality hareketleri Kolay: Sol, Sol, Sağ, X (Bir adım geri) Zor: Sağ, Aşağı, Aşağı, Sol, A (Bir adım geri)
Liu Kang
Süper hareketler High Dragon Fire: Sağ, Sağ, X Low Dragon Fire: Sağ, Sağ, A Flying Dragon Kick: Sağ, Sağ, Y Bicycle Kick: Sol, Sol, Sağ, B Dragon's Tail: Aşağı, Sol, B Spinning Backfist: X (Dragon’s Tail hareketinden hemen sonra) Uppercut: Y (Dragon’s Tail hareketinden hemen sonra) Zen Trip: A (Dragon’s Tail hareketinden hemen sonra) Shaolin Spirit: B (Dragon’s Tail hareketinden hemen sonra)
Profesyonel hareketler Bicycle Kick, Flying Dragon Kick: Sol, Sol, Sağ, B, Bicycle Kick hareketinin ortasında Sağ, Sağ, Y Bicycle Kick, High Dragon Fire: Sol, Sol, Sağ, B, Bicycle Kick hareketinin ortasında Sağ, Sağ, X
Fatality hareketleri Kolay: Sağ, Sol, Aşağı, Aşağı, A (Bir adım geri) Zor: Aşağı, Aşağı, Sağ, Aşağı, B (Bir adım geri)
Raiden
Süper hareketler Energy Teleport: Aşağı, Sol, A Vicinity Blast: Aşağı, Sol, Y (Güç toplamak için Y’ye basılı tutun) Lightning Bolt: Aşağı, Sol, X (Güç toplamak için X’e basılı tutun) Projectile Cancel: Aşağı, Sağ Lightning Shock: Sağ, Sağ, Y The Superman: Sağ, Sağ, Geri
Profesyonel hareketler Teleport x2: Aşağı, Sol, A, Aşağı, Sol, A Lightning Shock, Teleport: Sağ, Sağ, Y, tutunca Aşağı, Sol, A Vicinity Blast Extra: Aşağı, Sol, Y, Vicinity Blast hareketinin sonunda Aşağı, Sol, B
Fatality hareketleri Kolay: Sol, Sağ, Sağ, Aşağı, B (Bir adım geri) Zor: Aşağı, Sağ, Aşağı, Yukarı, Y (Raiden yere temas edince bir adım geriden) Scorpion
Süper hareketler Spear: Sol, Sol, X Fiery Teleport: Aşağı, Sol, A Inner Flames: Aşağı, Aşağı, Y (Daha büyük alev için Y’ye basılı tutun) Hell Fire: Aşağı, Sol, Y Hellish Slide: Aşağı, Sol, B
Profesyonel hareketler Fiery Teleport Extra: Aşağı, Sol, A, Aşağı, Sol, A Fiery Teleport Extra (Havada): Yukarı, Aşağı, Sol, A, Aşağı, Sol, A
Fatality hareketleri Kolay: Aşağı, Aşağı, Aşağı, B (Bir adım geri) Zor: Sağ, Sağ, Sol, Aşağı, A (Yüz yüze)
Shang Tsung
Süper hareketler Skull Fire: Sol, Sol, Y Sky Fire: Aşağı, Sol, Y Slide Launch: Aşağı, Sağ, B Soul Steal: Aşağı, Sol, A Hot Escape: Aşağı, Sol, B Body Switch: Aşağı, Sol, Sağ, X
Profesyonel hareketler Skull Fire Extra: Aşağı, Sol, Y, ikinci bir Skull Fire için X, bir diğeri için Sağ + Y Slide Launch Extra: Aşağı, Sağ, B, Yukarı, B
Fatality hareketleri Kolay: Aşağı, Aşağı, Sağ, Sağ, Y (Yüz yüze) Zor: Sol, Aşağı, Sağ, A (Yüz yüze)
Shao Kahn
Süper hareketler Shoulder Charge: Sağ, Sağ, B Rising Emperor: Sol, Sağ, B Energy Shield: Aşağı, Sol, A Pulse Blast: Sol, Sol, X Choke Punch: Sağ, Sağ, X Hammer Smash: Sol, Sağ, Y
Profesyonel hareketler Shoulder Charge Extra: Sağ, Sağ, B, vurur vurmaz Yukarı, B Choke Punch Extra: Sağ, Sağ, B, vurur vurmaz X + Y
|